Değerli Meslektaşlarım,

Sizleri 17-20 Kasım 2022 tarihlerinde Antalya Amara Premier Palace Hotel'de yapılacak 2. Uluslararası Nörobilim (2nd International Conference on Neuroscience (IConNeS) konferansına davet etmek istiyoruz. Konferans Uluslararası Eğitim ve Bilim Araştırmaları Derneği (International Society for Research in Education and Science) tarafından organize edilmektedir.IConNeS yıllık olarak düzenli şekilde organize edilmektedir. IConNeS 2022 bu yıl ikinci kez ISRES Organizasyon tarafından düzenlenmektedir. 

Konferasn yüz yüze yapılacaktır. Bununla birlikte konferansta online katılım seçeneği mevcuttur. Konferansa online katılmak isteyen katılımcılar kayıt sırasında sanal (virtual) seçeneğini işaretlemelidir. Hakem süreci sonrasında İngilizce olarak gönderilen ve yayınlanmaya uygun görülen bütün makaleler The Eurasia Proceedings of Health, Environment and Life Sciences (EPHELS) (www.ephels.net) ve Journal of Education in Science, Environment and Health (www.jeseh.net) dergilerinde yayınlanacaktır. 

IConNeS 2022 katılımcıları ISRES Publishing tarafından yıllık olarak yayınlanan "Current Studies in Health and Life Sciences 2022" isimli kitaplara, kitap bölümü gönderebilirler. Dergi ve kitap yayınları, konferans katılımcıları için ücretsizdir. Araştırma makaleleri kitap bölümü olarak kabul edilmemektedir. Eğer konferans katılımcıları kitap bölümü göndermek isterlerse, kendi alanlarındaki teorik bir konuda yazmalıdır. Yıllık kitap yayınlandıktan sonra Scopus, Web of Science v.b. veri tabanlarına indekslenmesi için gönderilecektir. 
 
IConNeS katılımcıları sunumlarını Türkçe olarak yapabilirler. Sunumlarını Türkçe yapmak isteyen katılımcılar kayıt sırasında sunum dili olarak TR seçeneğini işaretlemelidir. Konferansın uluslararası statü de olması nedeniyle basılı materyallerde dil olarak İngilizce kullanılması zorunludur. Katılımcılar başlık, özet, anahtar kelime ve tam metinlerini sisteme İngilizce olarak yüklemeleridir.
 
IConNeS konferansları şu ana kadar Türkiye deki akademik teşvik kriterlerini her yıl sağlamıştır. Konferanslarda şu ana kadar Türkiye dışındaki ülkelerden yapılan sözlü sunumların sayısı Türkiye'den katılan katılımcıların sunduğu sözlü sunumlardan her zaman daha fazla olmuştur. 2021 yılında sunulan sözlü bildirilerin %62,5'i yabancı ülkelerden, % 37,5'i ise Türkiye'den katılan katılımcılara aittir. 

Konferansın amacı akademisyenleri, öğretmenleri, sağlık çalışanlarını, yüksek lisans ve doktora öğrencilerini, yöneticileri bir araya getirmek ve uluslararası bir ortamda Nörobilim alanı hakkında teorik ve deneysel çalışmaların sonuçlarını tartışmaktır. Konferansta aşağıdaki ana konular öncelikli temalardır:

- Davranışsal Nörobilim
- Kliniksel Nörobilim
- Bilişsel Nörobilim
- Bilgisyarsal Nörobilim
- Kültürel Nörobilim
- Gelişimsel Nörobilim
- Eğitimsel Nörobilim
- Genetiksel Nörobilim
- Matematiksel Nörobilim
- Moleküler ve Hücresel Nörobilim
- Nöro mühendislik
- Nöro görüntüleme
- Nöro bilişim
- Nöro psikoloji
- Nöroplastisite
- Nöroloji

Sunumlardaki değerli katkılarınız bilimsel komite ve oturum başkanları tarafından değerlendirilecek ve uygun bulunan sunumlar dergi, kitap bölümü ya da tam metin olarak yayınlanacaktır. Meslektaşlarımızla uzmanlık ve deneyimlerimizi paylaşacağımız pozitif bir atmosfer oluşturmaktan mutluluk duymaktayız. 

Saygılarımızla,

Konferans Organizasyon Komitesi
Destekleyenler
Gaziantep University
ISRES
Shera